vakantie-ontspanning


Similes Praatcafé Psychose

Oost-Vlaanderen                            Op vakantie zonder zorgen.  In de zorg voor een dierbaar familielid of een ander toeverlaat met een psychische 

kwetsbaarheid of een andere beperking is zorg dragen voor Uzelf een niet te verwaarlozen gegeven. Vele mantelzorgers vergeten zichzelf in de zorg voor anderen en vinden uiteindelijk de kracht niet meer om door te gaan. Soms is het goed even stil te staan bij zichzelf en zichzelf de nodige rust en ontspanning te gunnen.

Misschien bent U wel toe aan een weekje vakantie en een beetje zonneschijn om de batterij weer op te laden. Het Similes Praatcafé Psychose Oost-Vl. stelt een alleenstaande woning met privé zwembad ter beschikking in het Zuiden van Spanje. Gezinsleden die er even tussenuit willen, met of zonder hun psychisch ziek familielid, krijgen de gelegenheid om er een aantal dagen te verblijven tegen een bijzondere democratische prijs. Bovendien zal 20% van de opbrengst worden gespendeerd aan onze vzw de Stap (voor meer info omtrent deze vereniging zie www.vzwdestap.be).

De woning is gelegen aan de Costa Calida in het rustige dorp Mazarron op 15 minuten rijden van het strand en op 50 km van de luchthaven van Corvera (25 min). Het betreft een vrijstaande woning met een ruime woonkamer en een gebruiksvriendelijke keuken met alle voorzieningen zoals koelkast,diepvries, vaatwas,wasmachine, microgolfoven, electrisch fornuis e.d. Er zijn drie slaapkamers en iedere kamer heeft zijn eigen badkamer met ligbad of douche. Verder is er een satellietschotel voor ontvangst van diverse vlaamse zenders en een internet aansluiting. Er is tevens een privé zwembad, alsook meerdere terrassen allen voorzien van het nodige meubilair zoals ligbedden.

De omliggende steden zoals Mojacar (niet te missen !!), Bolneuvo, Cartagena, Oledo, San Pedro del Pinatar zijn zeker een bezoek waard. 

Dank zij onze opgebouwde vlaamse vriendenkring kan alles voor U geregeld worden. Het ophalen en terugbrengen naar het vliegveld, het ter beschikking stellen van een auto het kan allemaal. Ook een (gratis) wandeling met onze vriend en vlaamse gids Ludo is niet te versmaden. Ook voor een klusje kan je gratis beroep doen op onze handige harry. Indien wenselijk kan U zelfs gratis beroep doen op een vlaamse en ervaren gids voor uw uitstappen.


Voor meer info mail naar info@praatcafepsychose.be        Enkele sfeerbeelden :