Compostela editie 2018

Similes Praatcafé Psychose

Oost-Vlaanderen

Compostela editie 2018

 

Op 16 april 2018 stapt Marnix een vierde keer voor Similes!

 

Zoals U misschien weet heeft onze voorzitter in 2014 voor het eerst de compostela gelopen, een tocht van ongeveer 790 km met als vetrekpunt St Jean Pied de Port en eindpunt Santiago de Compostela. Bedoeling was om voldoende middelen te vergaren teneinde een praatcafé op te richten voor familieleden van psychisch kwetsbare personen. Een initiatief dat vandaag de dag zijn doel niet heeft gemist.

Inmiddels is het praatcafé uitgegroeid tot een drukbezochte organisatie dat niet alleen door familieleden maar evenzeer door diverse instellingen uit de gezondheidszorg, zorgverstrekkers alsmede scholen en studenten wordt bezocht. Het praatcafé heeft inmiddels de poort geopend naar dialoog en wederzijdse ondersteuning.

Om reden dat onze jaarlijkse inkomsten niet toereikend zijn om de kosten te vereffenen zal Marnix ook dit jaar voor de vierde keer naar Santiago stappen in de hoop opnieuw voldoende gelden in te zamelen om het programma van 2019 te financieren. Op 16 april 2018 zal Marnix zijn tocht aanvatten om vermoedelijk eind mei na een tocht van 790 km aan te komen in Santiago.

 

Wenst U onze voorzitter op zijn pelgrimstocht te sponsoren klik dan hier

 

Namens het bestuur hartelijk dank !!

 

Francine Heidi Wilfried Marianne Hilde Marcus Carine Marnix

 

Volg Marnix op zijn blog

Vanaf 16 april zal Marnix te volgen zijn op: www.bloggen.be/pelgrimmarnix2018